A Secret Weapon For بیماری پسوریازیس جوش
A Secret Weapon For بیماری پسوریازیس جوش
Blog Article
تنبلی می تواند نشان دهنده اسکیزوفرنی باشد افراد دارای اسکیزوفرنی ممکن است از اجتماع دوری کنند، دارای کمبود در احساس لذت باشند، علاقه ای به زندگی نداشته باشند و یا نتوانند فعالیتی را آغاز کرده و به پایان برسانند.
درمان های متداول در این بیماری به دو قسم دارویی و حمایتی تقسیم می شوند، که در ادامه به آنها می پردازیم.
شرایط خاص پوستی آسیبهای پوستی یا بیماریهای پوستی دیگر میتوانند پوست را بیشتر مستعد عفونتهای قارچی کنند. بهداشت نامناسب عدم رعایت بهداشت کافی میتواند به تجمع قارچها و ایجاد عفونت کمک کند. استفاده مکرر از پوشاک مرطوب یا تنگ پوشیدن لباسهای تنگ یا مرطوب برای مدت طولانی میتواند شرایط مناسب برای رشد قارچها را فراهم کند. تشخیص دقیق و درمان به موقع عفونتهای قارچی پوست بسیار مهم است تا از پیشرفت بیماری و گسترش آن به سایر نقاط بدن یا به سایر افراد جلوگیری شود. علائم قارچ پوستی
اسکیزوفرنی از جمله بیماریهای شدید عصبی روانی است و حدود یک درصد جمعیت جهان به این بیماری مبتلا هستند.
پسوریازیس هر قسمتی از پوست بدن از جمله دست، پاها، بالاتنه، قفسه سینه و ناخنها را درگیر میکند. در این مطلب با ما باشید تا بیشتر با این بیماری پوستی، علائم و درمان آن آشنا شوید.
تا به امروز، هیچ درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد و روشهای درمانی صرفا ظاهر و عملکرد ناخنهای مبتلا را بهتر میکنند.
یبوست، مشکلات گوارشی، گیجی، اضافه وزن، تاری دید و خشکی دهان از بیماری پسوریازیس عوارض معمولی این دارو است.
این میتواند باعث قرمز شدن، پوسته پسته شدن و ایجاد تکههای پوستی خشن شود که با پوستههای نقرهای پوشیده شدهاند و بهسادگی میریزند.
عوامل محیطی که هر یک با افزایش اندک خطر ابتلا به اسکیزوفرنی در مراحل بعدی زندگی همراه هستند، شامل: هیپوکسی داخل رحمی، عفونت، تنشهای مادر پیش از تولد زایمان (تنشهای جسمی و روانی) و سوءتغذیه مادر طی رشد و تکامل پیش از تولد جنین.[۱۱۲] ارتباطی بین اسکیزوفرنی و چاقی مادر یافت شدهاست که با افزایش استرس اکسیداتیو، و تنظیم نامناسب مسیرهای دوپامین و سروتونین همراه است.[۱۱۳] نشان داده شدهاست که تنشهای مادر و عفونت در دوران بارداری، از طریق افزایش سیتوکینهای پیشالتهابی، رشد عصبی جنین را دستخوش تغییر میکنند.
روان درمانی فردی : در این درمان، بیمار با مشکل خود آشنا و راه های مقابله و حل مشکلات را آموزش می بیند.
در چشم: تشدید مشکلات چشمی مانند آمبلیوپی (تنبلی چشم)، بلفاریت (التهاب پلک) و ضایعات قرنیه
اغلب بیماران به دوز ۱۰ میلی گرم در روز پاسخ میدهند. حداکثر دوزاژ روزانه ۲۰ میلی گرم است.
اشعه ماورا بنفش با طولموجهای کوتاه با اشعه ماورا بنفش با طولموجهای بلند متفاوت است. طولموجهایی که در سالنهای برنزه کردن بهکاربرده میشوند برای درمان پسوریازیس مؤثر نیستند. فوتوتراپی میتواند بهتنهایی یا همراه با مصرف برخی داروها برای درمان پسوریازیس بهکاربرده شود.
لیزر، اشعه ماورا بنفش تولید میکند که طولموج آن مشابه طولموجهای کوتاه است. لیزر درمانی با نور لیزر شدید کارکرده و پسوریازیس خفیف تا متوسط را بدون آسیب دیدن پوست سالم اطراف آن درمانی میکند.